Xbox-gamers kunnen GTA: San Andreas-remaster op launch gratis spelen

Grand Theft Auto The Trilogy - The Definitive Edition

Op 11 november ligt de fameuze GTA: The Trilogy – The Definitive Edition in de rekken, op console en pc. Maar het straffe nieuws is dat je GTA San Andreas’ remaster op launch al gratis kan spelen.

De GTA: The Trilogy – The Definitive Edition bevat remasters van zowel GTA III als San Andreas en Vice City.

Maar als je een  Xbox One- of Xbox Series X/S-console én een Xbox Game Pass-abonnement hebt, dan kan je volgende maand de San Andreas-remaster gratis spelen. Waarom en hoe? Omdat hij namelijk gratis verschijnt in de Xbox Game Pass-bibliotheek, en dit op dag van launch als standalone game.

En PlayStation gamers dan? Wel ook zij worden niet helemaal in de steek gelaten, al moeten ze wel wachten tot 7 december. Vanaf dan zouden zij gratis aan de slag kunnen met de remaster van GTA III. Dit als ze een PlayStation Now-abonnement hebben.

Xbox- of PlayStation gamer en nog geen XBGP of PS Now? Dan weet je wat je te doen staat.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)