Iron Harvest Complete Edition launch trailer

Iron Harvest was zonder twijfel een van de betere RTS-games van de voorbije jaren, zeker op het vlak van verhaal en afwisseling in gameplay tussen de facties. Niet meer dan normaal dus dat deze game een Complete Edition krijgt.

In Iron Harvest Complete Edition kan je aan de slag met alle eerder uitgebrachte verbeteringen en updates. Ook is alle DLC aanwezig. Rusviet Revolution en Operation Eagle add-ons geven spelers nóg meer maps en units voor de single- en multiplayer.

Naast gamepad-ondersteuning voor PC staan er nog meer gratis content en verbeteringen gepland. Iron Harvest Complete Edition is vanaf vandaag fysiek en digitaal verkrijgbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)