Fight Knight-update voor Chivalry 2 nu gratis beschikbaar

Chivalry 2

Chivalry 2, dat is pas een echte online multiplayer game voor echter mannen! Geen campers, snipers of granaten maar echte lijf-aan-lijf gevechten met zwaard, bijl of speer. En ja, af en toe eens een pijl en boog…

En deze game krijgt er vanaf vandaag weer een flink pak gratis content bij.

De Chivalry 2: Fight Knight-update voegt namelijk een aantal spelmodi toe waaronder een Brawl Mode, Last Team Standing, the Rapier (een wapen voor de liefhebbers van de fijnere vleeswaren), Headbutt Combat en meer.

Daarnaast nog de nodige aanpassingen en verbeteringen in de Arena modus en de Armory.

Dit alles afgewerkt in een heerlijk, uiteraard tijdelijk tot 7 november, Halloweenjasje of wat had je gedacht.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)