Verander tijdelijk helemaal gratis en voor niks je BattleTag

Normaal moet je diep in je buidel tasten om je gebruikersnaam op Battle.net aan te passen, maar Activision Blizzard laat dit nu tijdelijk gratis toe.

Activision doet dit naar aanleiding van de naamsverandering van het Overwatch-personage Jesse McCree morgen. Het populaire personage gaat vanaf dan door het leven als Cole Cassidy.

“As we introduce a new name, you might have the desire to do the same”, deze boodschap kwam er via een bericht op de blogspot en Twitter van Overwatch.

Je kan de naamsverandering via dit formulier tot 5 november gratis aanvragen.

Waarom doet Activision Blizzard dit nu? De naamsverandering is onderdeel van Activision Blizzard’s belofte om in-game verwijzingen naar mensen die betrokken zijn in de rechtszaak tegen Activision Blizzard te verwijderen. Ontwikkelaar Jesse McCree – naar wie de cowboy is vernoemd – was een Blizzard-ontwerper die, na beschuldigingen van discriminatie in het bedrijf, de studio in augustus verliet.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.