Hayden Christensen keert terug als Anakin Skywalker voor Ahsoka-serie op Disney+

Volgens The Hollywood Reporter zal de acteur zijn rol als Anakin Skywalker, aka Darth Vader, hernemen in Ahsoka, de nieuwste Star Wars live-action serie van Lucasfilm en Disney+.

Christensen speelde Anakin voor het eerst in de prequel Star Wars: Episode 2 – Attack of the Clones uit 2002. In Star Wars: Episode 3 – Revenge of the Sith, bezweek zijn personage aan de Dark Side en werd hij de belangrijkste antagonist van de serie, Darth Vader.

Plot details werden nog niet bekend gemaakt dus het is onduidelijk hoe Disney Christensen’s Anakin zal verwerken in de verhaallijn van Ahsoka, die zich vijf jaar na Star Wars: Episode 4 – Return of the Jedi afspeelt.

Ahsoka Tano, de hoofdrolspeelster in de Disney+ serie, is Anakin Skywalker’s voormalige Padawan. Gezien de verhalende relatie van het duo, zou het kunnen dat de Ahsoka serie Christensen’s Anakin en/of Darth Vader terugbrengt in een flashback sequentie, maar The Hollywood Reporter suggereert dat het mogelijk is dat Darth Vader zou kunnen terugkeren als een Force Ghost.

Er is nog geen releasedatum bekend, maar de productie gaat van start begin 2022.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.