fbpx

Valheim krijgt nieuw ontdekkingsgebied genaamd Mistlands

De Viking survival sim Valheim, komt met een update, dit keer met een focus op een nieuw gebied ‘Mistlands.’ Iron Gate Studio deelde enkele details en concept art via hun blog.

Met de recent uitgekomen Hearth and Home update, richt Valheim ontwikkelaar Iron Gate Studios zich nu op een andere aankomende toevoeging aan de co-op Viking survival game. De Mistlands is de volgende biome die zal worden toegevoegd aan de Valheim wereld. Mistlands wordt de zesde van in totaal negen geplande omgevingen binnen Valheim.

Iron Gate heeft één screenshot van de Mistlands uitgegeven, die hieronder te zien is. De studio werkt echter ook aan een kleinere update voor de bestaande Mountains-omgeving, waar hieronder ook twee nieuwe screenshots van te zien zijn. 

Zowel de release van de grote Mistlands-update als de kleinere update voor de Mountains hebben nog geen releasedatum.

Valheim lanceerde in februari op Steam en is sindsdien al meer dan 7 miljoen keer verkocht. Het aanvankelijke succes van de game verraste Iron Gate, waardoor de studio nu een prioriteit geeft aan het aanbieden van nieuwe content.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d bloggers liken dit: