fbpx

Nieuwe screenshots van God of War: Ragnarok onthuld

Met de geplande releasedatum nog steeds ergens in 2022, heeft Sony de productpagina van God of War Ragnarok live gezet. De screenshots lijken vooral van scènes te komen uit de trailer die eerder dit najaar getoond werd.

De productpagina werd geüpdatet en biedt wat meer informatie over het overkoepelende verhaal.

Na de gebeurtenissen in God of War (2018), wagen Kratos en zijn zoon Atreus zich door de Nine Realms terwijl de legers van Asgard zich klaarmaken voor oorlog (en de komst van Ragnarok). We weten dat het duo Tyr zoekt, de Noorse god van de oorlog.

Kratos beschikt wederom over een vertrouwd arsenaal aan wapens; De Leviathan Axe, Blades of Chaos en Guardian Shield keren terug naast een groot aantal nieuwe vaardigheden voor zowel Kratos als Atreus.

God of War: Ragnarok komt in de loop van 2022 naar zowel PlayStation 5 als PlayStation 4. Het spel sluit het nieuwe verhaal rondom de Noorse mythologieën dat met het in 2018 verschenen God of War is begonnen af.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

%d