Life is Strange: True Colors komt in december naar Switch

Life Is Strange True Colors

Life is Strange: True Colors is nog lang niet klaar met ons te blijven verrassen. Naast een release op PlayStation 4 en 5, Xbox One en Series X|S, en pc, zal de adventure game in december ook op Nintendo Switch verschijnen.

Dat laat ontwikkelaar Deck Nine via het officiële Twitter-account van de serie weten. Een concrete releasedate hebben we nog niet, maar de tweet wordt wel vergezeld met een screenshot van hoofdpersonage Alex Chen, genomen van de Switch-versie.

Het gaat uitsluitend over een digitale uitvoering van de game. We weten nog niet of hierin ook de Wavelengths prequel DLC in verwerkt zit, noch hoeveel het boeltje zal kosten.

Ik was alvast laaiend over de game toen ik hem op PlayStation 5 speelde en wist Wavelengths ook best te pruimen. Het jeukt een beetje om daarbij ook deze Switch-versie een kans te geven, gewoon om te zien hoe deze port het doet vergeleken met de prachtig ogende new-gen versies. Al is het maar om me zoet te houden tot de remaster-release van de eerste Life is Strange-game, die we in januari mogen verwachten.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.