Bekijk nu de eerste twee missies van de Saints Row-reboot

Saints Row logo

Ontwikkelaar Volition gunt ons een nieuwe blik op hun aankomende Saints Row-reboot. In een samenwerking met Game Informer releasen ze nu gameplay footage van twee missies uit de game.

Volition is duidelijk niet schuw om hun nieuwste creatie met het grote publiek te delen. Eerder konden we al genieten van een video over de wagens in de game en hoe car combat zal werken, alsook een filmpje over de nieuwe setting.

Nu kunnen we beide elementen in actie zien in twee missies die een duidelijk GTA DNA met zich meedragen. Let wel: het gaat hier om pre-alpha footage. Er kunnen dus hier en daar nog ruwe kantjes opduiken.

De game zelf zou op 25 februari in de rekken liggen. Benieuwd of we tegen dan nog veel gameplay zoals dit voorgeschoteld zullen krijgen.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.