Eerste bewegende beelden van Uncharted-film gelekt

Uncharted Movie

Er zouden geruchten de ronde doen dat er vandaag een eerste officiële teaser trailer zou uitkomen van de Uncharted-film. Dit gerucht zou wel eens kunnen kloppen, want inmiddels zijn er van die teaser trailer al off-screen beelden gelekt.

In deze beelden zien we Tom Holland in volle actie als de jonge Nathan Drake. Wie de game Uncharted 3: Drake’s Deception heeft gespeeld, zal de spectaculaire scene waarin Nathan Drake uit een vrachtvliegtuig valt en tracht er al springend terug in te geraken herkennen.

Naast Tom Holland zien we ook een glimp van Mark Wahlberg die de rol van Victor “Sully” Sullivan vertolkt.

De Uncharted-film kende heel wat problemen voor en tijdens de opnames, maar zou nu toch op 18 februari 2022 in de bioscoop moeten verschijnen.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

2 gedachten over “Eerste bewegende beelden van Uncharted-film gelekt

  1. Ik kan het niet helpen maar Tom Holland lijkt me zo een miscast voor de rol van Nathan Drake

    1. Hey Arades, heb ook mijn twijfels over de casting van Nathan Drake, maar als ze natuurlijk voor een jongere versie willen gaan wordt het moeilijk om vb. Nathan Fillion te nemen. Het zal afwachten worden. In het verleden had je Heath Ledger die de rol van Joker op zich ging nemen en die stond toen bekend om rollen in vooral romantische komedies te vertolken en zie wat de uitkomst was van deze keuze.

Reacties zijn gesloten.