Santo Ileso schittert in nieuwe gameplayvideo Saints Row

Saints Row

Tijdens Gamescom werd de langverwachte reboot aangekondigd van de over-the-top shooter Saints Row. Vandaag krijgen we een uitgebreide blik op de wereld waarin de game zich zal afspelen.

De collega’s van Game Informer mochten exclusief aan de slag met een vroege versie van de game en mochten ook gameplay uitzenden van hun speelsessie. Het viel hen op dat het rijden met wagens een stuk aangenamer bleek te zijn dan vorige games omdat ze een stuk zwaarder aanvoelen. Bovendien lijkt ook de wingsuit een topper te gaan worden om je doorheen de map te bewegen. Tot slot waren ze minder te spreken over de combat die nogal gewoontjes bleek te zijn.

Ontwikkelaar Volition heeft dus aardig nog wat werk voor de boeg, zeker omdat de vorige games enorm explosief én verdomd leuk waren om te spelen. De reboot van Saints Row moet op 25 februari van volgend jaar het levenslicht zien.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.