Schattige, competitieve racer Circuit Superstars nu beschikbaar

Hoe hoeven niet altijd blitse, realistische racegames te zijn die met alle aandacht gaan lopen. Nee, soms komen er ook interessante indiegames bovendrijven die het vernoemen waard zijn.

Een goed voorbeeld hiervan lijkt Circuit Superstars te zijn. Een top-down racer die ontwikkeld werd door enkele echte racefanaten waarbij het schattige, kleurrijke uiterlijk je niet doet vermoeden dat hier een best competitieve racegame achter schuil gaat. Dat is alleszins wat uitgever Square Enix beweert.

De game biedt toegang tot 12 voertuigen die klaar staan om te strijden op een van de 19 beschikbare circuits, op 13 verschillende locaties. Dankzij de verschillende motorsportdisciplines in de game zit er voor iedereen wel wat bij, waaronder rallywagens, open eenzitters, trucks, en GT-racewagens.

Circuit Superstars is momenteel verkrijgbaar voor PC en Xbox-consoles en moet op een later moment op PlayStation en Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.