Life is Strange: Remastered Collection verschijnt op 1 februari 2022

Na het succes van Life is Strange: True Colors heeft Square Enix nog een verrassing in petto voor zowel de fans als nieuwkomers in de reeks. Dat met de aankondiging van de Life is Strange: Remastered Collection.

De Life is Strange: Remastered Collection, die op 1 februari 2022 in de rekken ligt, bevat zowel Life is Strange Remastered als Life is Strange: Before the Storm Remastered.

Life is Strange: Remastered Collection zal geremasterde personages en omgevingen bevatten, inclusief een nieuwe engine en licht-upgrades. Spelers kunnen ook gloednieuwe, volledig motion captured gezichtsanimaties verwachten. Verder zeker ook meegeven dat Before the Storm deluxe content bevat, waaronder outfits, de Farewell-aflevering en Zombie Crypt-outfit). Daarnaast zullen de geremasterde versies de gameplay puzzels updaten en verfijnen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)