Meer details over Halo Infinite op PC bekend   

Buckle up! Zojuist heeft ontwikkelaar 343 Industries een PC-overzichtstrailer voor de aankomende sci-fi shooter Halo Infinite vrijgegeven.

De trailer gaat in op een groot aantal elementen van de PC-versie van deze nieuwste Halo, zoals ondersteuning voor ultrawide monitoren, frame rate instellingen, triple edit keybinds en vele andere besturingsinstellingen. Ook vertelt de trailer meer over wat 343 Industries gaat doen om cheating tegen te gaan en wordt er dieper ingegaan over cross play en cross progression.

Halo Infinite verschijnt op 8 december op PC, Xbox Series X|S en Xbox One en zal vanaf dag 1 aangeboden worden via Xbox Game Pass.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.