Meer dan 25 miljoen gamers spelen Sea of Thieves

Avast, ye swabs! Het aantal spelers van Sea of Thieves blijft aan een indrukwekkend tempo groeien. Het spel heeft nu 25 miljoen spelers en om dat te vieren krijgt één random speler die in deze periode schatten inlevert, 25 miljoen aan in-game goudstukken.

Of je nu die ene speler bent of niet, je krijgt sowieso 25.000 gold en 25 doubloons wanneer je inlogt in Sea of Thieves vanaf 26 oktober. Eén willekeurig gekozen speler zal daarnaast dat waanzinnige bedrag van 25 miljoen goud uitbetaald krijgen. Hopelijk is dat genoeg om alle cosmetics in het spel vrij te spelen. …

Sea of Thieves bereikte eerder dit jaar 20 miljoen spelers. In juli 2020 had het 15 miljoen spelers. De Pirates of the Caribbean cross-over heeft duidelijk gewerkt want het trok een grote hoeveelheid nieuwe spelers aan.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.