Horrorgame Poppy Playtime net op tijd voor Halloween

Oktober staat voor velen van ons bekend als de maand van de horror. Halloween wordt op 31 oktober gevierd en dat staat synoniem met vele huiveringwekkende films en games. Poppy Playtime is zo een game en deze speelt zich af in een verlaten speelgoedfabriek. Perfecte plaats om in deze tijden rond te dwalen.

Poppen zijn griezelig. Grote ogen, een doodse blik in het gelaat en meestal als kers op de horrortaart een stemmetje waar de haren op je lijf van recht komen te staan. De sfeer is gezet, want deze poppen komen het best tot hun recht in een verlaten speelgoedfabriek en in Poppy Playtime is dit allemaal aanwezig.

Je speelt als een voormalige werknemer van de fabriek en je bent op het fantastische idee gekomen om je oude werkplaats een bezoekje te brengen. Probleem is echter dat de speelgoedfabriek al jaren leegstaat en dat je voormalige collega’s allemaal verdwenen zijn.

Je zal in de fabriek oud speelgoed aantreffen, dat zowel in je voor- als nadeel zal spelen. Door puzzels op te lossen geraak je steeds verder en kom je hopelijk snel tot de verlossing van je angsten. Poppy Playtime is een horrorgame die verdeeld is in chapters. Het eerste chapter is nu beschikbaar op Steam en mag rekenen op goede reacties. Geniet, of beter gezegd huiver, mee met onderstaande trailers.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.