Eerste bewegende beelden van The Last of Us tv-serie tonen Joel, Ellie en Tess

Wat een epische franchise is The Last of Us op gamegebied. We zijn dan ook enorm benieuwd hoe HBO dit gaat omvormen naar een tv-serie. Bekijk alvast de eerste amateurbeelden.

Onlangs werden er nog foto’s vrijgegeven van de setting en Pedro Pascal (Joel) van de HBO-serie The Last of Us. De opnames zijn volop aan de gang en dus zullen er geregeld beelden verschijnen vanop de set. In de eerste bewegende amateurbeelden zien we Pedro Pascal (Joel), Bella Ramsey (Ellie) en Anna Torv (Tess) in actie.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.