Disney teast nieuwe Star Wars-game in december

Star Wars Knights of The Old Republic KOTOR

Star Wars fans zet je schrap, twaalf weken lang zal Disney diverse nieuwe Star Wars-producten onthullen, waaronder een nieuwe game in december.

Zoals aangekondigd in een artikel op de officiële Star Wars website, heeft het bedrijf hun “Bring Home the Bounty” campagne gelanceerd, waarin nieuw Star Wars speelgoed, verzamelobjecten, boeken en kleding wekelijks onthuld zullen worden tot eind december.

Door middel van een interactieve poster op de website krijgen de fans een sneak peak van wat ze kunnen verwachten. De poster toont verschillende personages en memorabilia uit de hele franchise. Op 14 december heeft Disney er echter voor gekozen om een afbeelding van een gamepad te tonen, dat doet ons al dromen van een nieuwe Star Wars-game.

EA’s exclusiviteitscontract voor Star Wars-games loopt ten einde, dat betekent echter niet dat de uitgever zich terugtrekt uit het universum. Eén game waar we schijnbaar op kunnen rekenen van EA is een vervolg op Jedi: Fallen Order.

Eerder dit jaar werd bekendgemaakt dat Ubisoft werkt aan een open world Star Wars-game. Daarnaast zou Quantic Dream ook bezig zijn met de ontwikkeling van een eigen Star Wars game en werd tijdens Sony’s Playstation Showcase onthuld dat het team van Aspyr bezig is met een nieuwe versie van Star Wars: Knights of the Old Republic voor moderne consoles.

We kunnen dus enkel maar hopen dat we op 14 december over één van bovenstaande projecten meer te weten komen. De eerste wave goodies van de “Bring Home the Bounty” campagne bracht een reeks van Star Wars Funko Pops, action figures, en kleding.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.