Closed beta van Ghost Recon Frontline uitgesteld

Vorige week kondigde Ubisoft de free-to-play FPS Ghost Recon Frontline aan om het 20-jarige bestaan van de franchise te vieren. Wie wou, kon zich meteen registreren voor de closed beta op PC.

Deze closed beta stond oorspronkelijk gepland voor 14 oktober tot en met 21 oktober. Gisteren deelde Ubisoft via Twitter mee dat ‘het beter is om de closed beta uit te stellen omdat het ontwikkelingsteam enkel maar de beste ervaring wilt aanbieden’.

Wanneer de closed beta dan wel zal plaatsvinden, heeft Ubisoft nog niet bekendgemaakt.

Ghost Recon Frontline is volledig gratis te spelen en zal binnenkort verschijnen op PC, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.