Closed beta van Ghost Recon Frontline uitgesteld

Vorige week kondigde Ubisoft de free-to-play FPS Ghost Recon Frontline aan om het 20-jarige bestaan van de franchise te vieren. Wie wou, kon zich meteen registreren voor de closed beta op PC.

Deze closed beta stond oorspronkelijk gepland voor 14 oktober tot en met 21 oktober. Gisteren deelde Ubisoft via Twitter mee dat ‘het beter is om de closed beta uit te stellen omdat het ontwikkelingsteam enkel maar de beste ervaring wilt aanbieden’.

Wanneer de closed beta dan wel zal plaatsvinden, heeft Ubisoft nog niet bekendgemaakt.

Ghost Recon Frontline is volledig gratis te spelen en zal binnenkort verschijnen op PC, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn console vinden tijdens het spelen van een goeie RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder heeft hij een haat-liefdeverhouding met FIFA waarbij de echtscheidingspapieren al meermaals op tafel hebben gelegen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s