Rider’s Republic is vandaag gratis speelbaar

Riders Republic Chaos

Niet zeker of je Ubisoft’s aankomende extreme sports game Rider’s Republic in huis wil halen? Dan kun je nu het spel sinds deze ochtend 24 uren lang gratis testen op pc.

Deze free-to-play day geeft spelers de mogelijkheid van alle spelmodi (van snowboarding tot wingsuit diven) te testen in zowel offline als online matches. Omdat Ubisoft beseft dat 24 uren beschikbaarheid geen zee van tijd is, doet het meteen de geste om de uitgebreide tutorial van het spel te skippen.

Als je fan bent van de game, dan kun je het spel meteen full-price aanschaffen voor z’n release op 28 oktober.

Deelnemen aan de free-to-play day kan hier.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.