GERUCHT: Remastered van Bloodborne en Bloodborne 2 in de maak

Voor de gamers die genieten van soulsborne games kan er wel eens geweldig nieuws op komst zijn.

Er is de laatste tijd door een aantal insiders stevig gesuggereerd dat er zowel een Bloodborne remaster als een Bloodborne sequel zit aan te komen voor PlayStation 5. De bronnen die met deze info hebben gespeeld, zijn niet op één hand te tellen en je weet wat ze dan zeggen : “waar rook is is vuur”.

Ontwikkelaar Bluepoint Games wordt onmiddellijk aan deze geruchten gelinkt. Deze studio werd recent nog overgenomen door Sony en staat bekend om het maken van remakes, remasters en anthologies. Ze zijn verantwoordelijk voor onder andere Shadow of the Colossus en de Demon’s Souls remakes.

Onlangs liet OG PlayStation podcaster Colin Moriarty verstaan dat er gewerkt werd aan de remaster van Bloodborne, dit zou wel eens correct kunnen zijn, want hij was ook diegene die verklaarde dat er aan een Demon’s Souls remaster werd gewerkt, alvorens dit nieuws officieel werd vrijgegeven.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.