Werkt Bluepoint Games aan Bloodborne remaster?

Nog niet zo lang geleden liet Sony weten dat het Bluepoint Games had ingelijfd bij de PlayStation Studio’s-familie. En laat die studio nu net gespecialiseerd zijn in het remasteren van klassiekers.

Het was immers Bluepoint Games dat een fantastische remake afleverde van Demon’s Souls op PS5. Niet meer dan normaal dus dat Sony de troeven van dit team wil inzetten op andere iconische PlayStation-klassiekers zoals, waarom niet, Bloodborne.

Om te beginnen is de vraag naar een remake van deze game immens, en doen er al jaren verhalen de ronde dat er wel eens een remake op til zou kunnen staan. Wanneer niemand minder dan OG PlayStation podcaster Colin Moriarty via Twitter laat verstaan dat er gewerkt wordt aan Bloodborne, dan is het hek natuurlijk helemaal van de dam.

Ik heb gehoord dat Bluepoint misschien op reis gaat naar Yharnam.”

Dus wie weet, misschien keren ook wij terug naar Yharnam binnenkort…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)