Belgische esports-top strijdt om de titel op Made in Asia in Brussel

Drie vliegen in één klap dit weekend. De Belgische finales van Red Bull Solo Q én Red Bull Flick gaan door op Made In Asia in Brussels Expo. Manga en anime gaan er dus hand in hand met stevige potjes CS:GO en League Of Legends.

Op 9 en 10 oktober 2021 moet je in Brussels Expo zijn voor Made In Asia, met op zaterdag de Belgische finale van het 1vs1 League of Legends-toernooi Red Bull Solo Q en op zondag de finale van de 2vs2 CS:GO-competitie Red Bull Flick. Maar er valt nog veel meer te ontdekken. Van manga, anime en de beste cosplay tot nog veel meer gaming en esports.

Na vier online qualifiers voor zowel Red Bull Solo Q als Red Bull Flick gaan de finalisten dus hard tegen hard op het grote podium van Hal 7 in Brussels Expo. Gamen op het scherp van de snee, met eeuwige roem, leuke prijzen en in elke competitie een ticket naar de wereldfinale als ultieme inzet. Alles is natuurlijk ook live te volgen op de verschillende Twitch-kanalen van Esportsprime.

Voor de duidelijkheid

Twee dagen, twee toernooien en vier livestreams. Hieronder een handig overzicht van wat je wanneer en waar kan volgen.

Red Bull Solo Q – Zaterdag 9 oktober 2021

Red Bull Flick – Zondag 10 oktober 2021

Ook de finales van de pro-competities Belgian League (League of Legends) en Elite Series (CS:GO) vinden plaats op made In Asia. Dit telkens na Red Bull Solo Q en Red Bull Flick, aansluitend op bovenstaande timings.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)