Google geeft Stadia-hardware gratis weg

Google Stadia

Google Stadia verscheen een dik jaar geleden als dé doorbraak op vlak van cloud gaming. De realiteit is echter anders; Stadia raakt niet echt van de grond en dan durft een mens al eens roekeloze dingen doen. Zo heeft Google besloten de Stadia-hardware gratis uit te delen aan iedereen die een Stadia-game koopt voor 10 oktober.

De gratis kit omvat een Chromecast Ultra en Stadia controller. Het enige wat jij moet doen is een game kopen aan 59,99 euro uit de Stadia Store om in aanmerking te komen voor de actie. Het is niet de eerste keer dat Google gratis hardware uitdeelt. Zo gaven ze reeds kits weg aan gamers die Cyberpunk 2077 kochten en mensen die een premium-account hebben op Youtube.

Is dit een mooie geste van Google? Is dit de finale poging om het platform van de grond te krijgen of is het bedrijf stilaan zijn Stadia-stock aan het opkuisen? Wie zal het zeggen…

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.

Eén opmerking over 'Google geeft Stadia-hardware gratis weg'

  1. Leuke kit maar om nu een game aan te schaffen? Zal het wel doen met mijn oude regular Chromecast 😉

Reacties zijn gesloten.