Battlefield 2042 bevat Cross Gen-bundel op alle digitale Xbox Series X|S en PS5-versies

Ik speel op Series X, mijn beste vriend op pc en mijn oudste zoon op PS5. En wat als je met een mix van old gen en next-gen zit? Stel dat we samen Battlefield 2042 willen spelen, dat zou het een en het ander zijn om dat gefixt te krijgen. Gelukkig hebben DICE en EA daar een oplossing voor gevonden.

Beide partijen hebben namelijk besloten om de Cross Gen-bundel op te nemen in Battlefield 2042 voor alle digitale bezitters van de game op Xbox Series X|S of PlayStation 5.

EA DICE kondigde het nieuws aan op de EA Answers-pagina en gaf meteen ook het waarom mee van deze beslissing.

We beseffen dat next gen-hardware voor velen moeilijk te verkrijgen is. We willen dat zoveel mogelijk Battlefield-fans de reis op dag één met ons beginnen, en we willen die spelers de gemoedsrust geven dat hun voortgang wordt overgedragen als ze met de feestdagen, of daarna, een nieuw systeem krijgen.

Voorheen werd het recht op Battlefield 2042 Cross-Gen alleen aangeboden als je de Gold of Ultimate Editions van het spel kocht. Nu kan dus iedereen ervan genieten, en dat is een mooie zet.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)