Eerste trailer van nieuwe ‘Scream’ is hier

Halloween staat voor de deur dus wordt het hoogtijd om jullie al in de sfeer te brengen. Vandaag heeft Paramount Pictures de officiële trailer van de nieuwe film uit de ‘Scream’ reeks vrijgegeven.

De trailer begint met een fragment dat bekend zal voorkomen voor wie de eerste film uit 1996 gezien heeft. Een meisje wordt via haar telefoon geterroriseerd door een eng klinkende man die met haar ‘een spel wilt spelen’. Via moderne technologie dringt hij haar huis binnen en zo begint het bekende kat-en-muisspel.

In de trailer zien we ook een aantal personages uit de eerste films terug. Zo krijgt Sydney Prescott (Neve Campbell) te horen dat de moorden opnieuw begonnen zijn en keert ze samen met Dewey Riley (David Arquette) en Gale Weathers (Courtney Cox) terug naar Woodsboro om het op te nemen tegen Ghostface. De cast wordt verder aangevuld door jonge acteurs en actrices zoals Jack Quaid, Melissa Barrera en Jenna Ortega. 

De nieuwe ‘Scream’ film is de vijfde uit de reeks maar krijgt gewoon de naam ‘Scream’ en is voor alle duidelijkheid geen remake van de originele. De film wordt geregisseerd door Tyler Gillett en Matt Bettinelli-Olpin en zal op 14 januari 2022 in de bioscopen verschijnen.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.