Sony onthult eerste trailer Resident Evil: Welcome To Raccoon City

Nadat Praga enkele dagen geleden de teaser al had onthuld, jagen we hem nog wat meer de stuipen op het lijf, met de eerste trailer van Resident Evil: Welcome To Raccoon City.

Resident Evil is vooral bekend van zijn populaire games, maar ondertussen zijn er ook zes live action films gemaakt van de horror reeks. Grote verschil tussen deze twee, is dat de films het verhaal van de games compleet negeerde. Daardoor werden de films niet al te best ontvangen.

Gelukkig nemen ze bij Sony Pictures een andere beslissing, en komt er dus een reboot van Resident Evil. De film speelt zich eind jaren ’90 af en een welgekend virus begint zich te verspreiden. Bekende personages als Chris Redfield, Claire Redfield en Jill Valentine maken hun opwachting om te strijden, niet alleen tegen het virus, maar ook wat het resultaat is van deze uitbraak. De film zal zich voornamelijk afspelen in de Spencer Mansion en Raccoon City, daardoor ligt het verhaal dichter bij de eerste en tweede game.

Resident Evil: Welcome To Raccoon City verschijnt op 24 november 2021 in de bioscoop.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.