Eerste teaser voor Resident Evil: Welcome To Raccoon City

Je hebt honden zoals Cosmo in Guardians of the Galaxy, je hebt honden zoals ik er heb, en dan heb je zombiehonden. Yep, je leest het goed, zombiehonden…

Bestaat niet zeg je? Dan moet je hieronder dringend de teaser checken voor het op til staande Resident Evil: Welcome To Raccoon City. In deze teaser zien we namelijk een zombiehond, en die ziet er meer dan levend uit als je het ons vraagt.

Het verhaal gaat alvast als volgt: Een ​​groep overlevenden, een mens vraagt zich waarom ze dat überhaupt doen, reist naar Raccoon City om de geheimen achter een dodelijk virus te ontdekken dat op de wereld is losgelaten en zijn banden met de kwaadaardige Umbrella Corporation.

Te bekijken vanaf 24 november in een bioscoop bij jou in de buurt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)