Ontwikkeling Diablo 4 in nieuwe handen

Diablo 4

Joe Shely, die eerder al werkte aan World of Warcraft en Diablo 3, heeft de leiding over Diablo 4 op zich genomen.

Zijn voorganger, Luis Barriga, werd in augustus ontslagen bij Activision Blizzard vanwege beschuldigingen van intimidatie en misbruik binnen Blizzard. Barriga werkte sinds 2006 bij Blizzard. In de update over Diablo gaat Shely kort in op de aanhoudende beschuldigingen.

Een releasedatum voor Diablo 4 hebben we nog niet. Diablo-fans kregen onlangs Diablo 2: Resurrected, een remake van de klassieke Diablo-sequel.

Activision Blizzard wordt momenteel geconfronteerd met ernstige aanhoudende beschuldigingen van intimidatie en mishandeling van werknemers.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.