Xbox viert 20e verjaardag met transparante controller en headset

Xbox lanceert een doorzichtige controller en gethematiseerde headset voor 20e verjaardag.

Zoals de naam al doet vermoeden, maakt deze speciale editie deel uit van de festiviteiten van Microsoft ter herdenking van de release van de eerste gameconsole van het bedrijf, de Xbox, die op 15 november 2001 uitkwam.

De Xbox draadloze controller – 20th Anniversary Special Edition – is een transparante zwarte controller met groene tinten op de achterkant van de grip van de controller.

De nieuwe stereo hoofdtelefoon is gemaakt als aanvulling op de nieuwe controller, en bevat ook doorschijnende delen en groene accenten.

Op Xbox Wire is ook bekendgemaakt dat wanneer je de nieuwe controller aansluit op je Xbox Series X|S, je een dynamische achtergrond met een thema krijgt.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.