Sony introduceert ‘Perfect for Playstation 5’ voor Bravia XR tv’s

Als je optimaal wil genieten van de grafische kwaliteit van je PlayStation 5- of Xbox Series X/S-consoles, dan is een goede televisie een absolute must. Sony pakt daarom uit met de Bravia XR tv’s.

Ter info: we hebben de tv zelf niet getest, de info komt uit het persbericht.

Sony start tevens voucher campagne: kopers van geselecteerde BRAVIA XR tv’s krijgen een digitale code voor PlayStation Store ter waarde van € 100 cadeau.

Sony’s lanceert vandaag de ‘Perfect for PlayStation 5’ campagne voor BRAVIA XR tv’s. Deze XR-modellen bieden een fantastische game-ervaring met meeslepend beeld en geluid. Tevens kondigt Sony speciaal voor deze BRAVIA XR ‘Perfect for PlayStation 5’-televisies twee gloednieuwe functies aan voor de PS5: Auto HDR Tone Mapping en Auto Genre Picture Mode.

Deze functies ondersteunen een beeldsnelheid tot wel 120fps met superscherpe 4K resolutie, voor HDMI 2.1 compatibele games. Bovendien hebben de Z9J modellen een invoervertraging van slechts 6,0ms. Dit zorgt voor een uitzonderlijk soepele game-ervaring en uitstekende response bij schiet-, sport- en andere veeleisende actiegames.

De BRAVIA XR tv’s (A90J,  A80J,  X95J,  X90J en Z9J) van Sony bieden schitterende, realistische beelden met heldere kleuren en in het oog springende contrasten. Daarnaast zorgt Sound-from-Picture Reality voor een uniek geluid waardoor elke actie tijdens een game of een film levensecht lijkt.

‘Perfect for PlayStation 5’ BRAVIA XR – exclusieve functies

Auto HDR Tone Mapping

Met Auto HDR Tone Mapping worden de HDR-instellingen tijdens de eerste PS5-set-up onmiddellijk geoptimaliseerd. PS5 herkent individuele BRAVIA tv-modellen automatisch en selecteert de beste HDR-instellingen voor de tv. De geoptimaliseerde HDR Tone Mapping zorgt voor een weergave van alle cruciale details en kleuren, ook in contrastrijke scènes.

Auto Genre Picture Mode

BRAVIA XR tv’s kunnen detecteren wanneer iemand een game speelt of een film of tv kijkt. Met Auto Genre Picture Mode schakelt de tv automatisch in Game Mode wanneer een game gespeelt wordt. Dit minimaliseert de invoervertraging voor een betere actierespons. Wanneer een film via een streamingservice of vanaf een Ultra HD Blu-ray schijf op de PS5 afgespeeld worden, dan schakelt de tv automatisch naar Standard Mode. Dit verschuift de focus naar beeldverwerking voor een expressiever beeld.

Voucher PlayStation Store cadeau

Consumenten van geselecteerde BRAVIA XR tv’s ontvangen een voucher voor de PlayStation Store ter waarde van € 100 cadeau in combinatie met een aantrekkelijke cashback actie tot 14 november. De aanbieding is van toepassing op alle aankopen die tijdens de actieperiode worden gedaan bij de deelnemende retailers.

Meer informatie over de actie en vouchers voor de BRAVIA XR en PlayStation Store vind je op deze speciale website

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)