Het lot van de personages in House of Ashes ligt in jouw handen

House of Ashes

Op 22 oktober verschijnt de derde telg in de Dark Pictures Anthology. Deze krijgt de titel House of Ashes mee en neemt ons mee naar het door oorlog geteisterde Irak. Al is deze oorlog het minste van de zorgen van de personages in het spel.

In de schaduw van het Zagrosgebergte komt een Amerikaanse militaire eenheid onder vuur te liggen van Iraakse troepen. Het daaropvolgende vuurgevecht veroorzaakt een aardschok waarbij beide partijen in de ruïnes van een begraven Sumerische tempel vallen.

Nu alle communicatie is verbroken, zitten onze hoofdrolspelers in de val en moeten ze een manier zien te vinden om te ontsnappen – zonder te beseffen dat iets ouds en boosaardigs in de schaduwen is ontwaakt en hongerig is naar bloed.

Duik in deze angstaanjagende onderwereld waar het lot van de personages in jouw handen ligt, hun overleving hangt af van de keuzes die je maakt waarbij elke beslissing verschrikkelijke en gruwelijke gevolgen kan hebben. Ga deze levensbedreigende dilemma’s aan en leid onze protagonisten naar de veiligheid, alleen of met vrienden.

House of Ashes komt op 22 oktober 2021 uit op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc en is nu al te pre-orderen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)