Tales of Arise ontvangt nieuwe content vandaag

Tales of Arise

Als je op zoek bent naar wat het beste uit het JRPG-genre vandaag te bieden heeft, of als je wil kennismaken met het genre, dan is Tales of Arise dé game van het moment. En deze krijgt er vandaag extra content bij.

Zo worden er twee extra moeilijkheidsgraden toegevoegd, speciale gevechten met nieuwe vijanden en de kans om extra wapens vrij te spelen, naast een speciale samenwerking met Sword Art Online: Alicization Lycoris.

Tales of Arise zal voortaan speelbaar zijn in “very easy”, de gemakkelijkste modus in de game, speciaal voor spelers die zich willen focussen op het verhaal, het verkennen en de ontwikkeling van de personages. De tweede nieuwe modus heet “unknown”, die de lat nog wat hoger legt. Beide modi zijn gratis beschikbaar voor PlayStation en Xbox. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)