Er is een (il)legale versie van Spider-Man beschikbaar in de Xbox Store

Zoals we allemaal weten zijn de recente Spider-Man videogames echte kleppers. Jammer genoeg is Spidey exclusief verbonden aan Sony PlayStation. Er zijn dus geen Spider-Man titels beschikbaar voor Xbox gamers. Of toch?

Yeps! Er is een Spider-Man spel te vinden in de Xbox Store, en dat sinds 24 september. Niemand was blijkbaar op de hoogte, tot Wario64 het op Twitter smeet.

Er is namelijk een spel genaamd SpiderMan Shooter dat momenteel beschikbaar is om te downloaden en te spelen via de Microsoft Store.

We zijn zelf even gaan piepen, en ja hoor, je de kan de game vinden via deze link.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)