Dragon Ball Super: Super Hero krijgt nieuwe trailer

Dragon Ball Z Kakarot

Dragon Ball Super: Super Hero heeft een nieuwe trailer gekregen, maar we weten nog steeds niet wanneer de film buiten Japan zal verschijnen.

De nieuwe teaser, die werd onthuld tijdens een panel op New York Comic-Con, geeft ons een vaag idee van het plot van de aankomende film en enkele blikken van bekende personages uit de Dragon Ball-franchise, waaronder Goku en Piccolo. Hoewel er niet veel over het plot werd gedeeld, bevestigde het panel dat de film zich afspeelt tien jaar nadat Goku Buu versloeg.

De Japanse première is vastgesteld voor 2022, maar er lopen nog steeds onderhandelingen zover wanneer de film in de VS en Europa wordt uitgebracht.

Dragon Ball Super: Super Hero werd oorspronkelijk aangekondigd in juli tijdens San Diego Comic-Con . Super Hero is de tweede film onder de Dragon Ball Super-franchise na de release van Broly in 2018. Beide films dienen als een voortzetting van Dragon Ball Super, die zowel een manga- als een animeserie heeft – hoewel de laatste in 2018 stopte met het produceren van nieuwe afleveringen.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.