Pokémon de film: Geheimen van de jungle nu op Netflix

Het was, en is dat nog steeds, een mooi jaar voor de Pokémonfans. De licentie vierde zijn 25ste verjaardag en dat leverde niet alleen nieuwe games en trading cards op maar ook een nieuwe film.

En die film, Pokémon de film: Geheimen van de jungle, is vanaf vandaag te bekijken op Netflix.

In deze film volgen we het jongetje Koko, dat opgevoed is door een alleen levende Zarude, en zijn avonturen met Ash en Pikachu tijdens een verkenningstocht naar de band tussen Pokémon en mens en tussen ouder en kind. Vandaag wordt er bovendien een nieuwe trailer van de film gelanceerd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)