Hackers nu al aanwezig in Battlefield 2042 Beta

Hackers en cheaters, we worden er kotsmisselijk van. Na de beta van Vaguard die al serieus geteisterd werd door hackers, is het nu de beurt aan Battlefield 2042. Er circuleren online namelijk heel wat video’s en beelden van hackers tijdens de beta van Battlefield 2042

Hoewel de hacks niet zo geavanceerd zijn als die bij de Call of Duty: Vanguard Beta een paar weken geleden, zijn er online beelden te zien van wallhacks, aimbot en verschillende andere cheats.

Het is op dit moment onduidelijk hoe groot het probleem met de Battlefield 2042 hackers zal worden. Het aantal spelers dat melding doet van hackers is in ieder geval zorgwekkend.

De open beta voor Battlefield 2042 loopt nog tot 9 oktober.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.