fbpx

Hackers helpen Call of Duty: Vanguard-bèta helemaal om zeep

Call of Duty Vanguard Pacific

Hackers, cheaters, het blijft een grote pot nat die we kunnen missen als kiespijn. Cold War en Warzone worden al geteisterd door een pak cheaters, en ook al zegt Activision dat ze er alles aan doen om deze een halt toe te roepen, het helpt voor geen meter.

Nu is het de beurt aan de Vanguard-beta om aangepakt te worden. Deze is nog maar net begonnen, maar is nu al voor veel spelers verpest door de vele hackers die voortdurend manueel online potjes beëindigen.

Momenteel hebben ook pc-spelers toegang tot de beta, en zonder pc-gamers met de vinger te wijzen (ik speel m zelf ook op pc), is de beta-ervaring voor zowel console- als pc-spelers verpest door overvloedige pc-hacks.

In een Twitter post van @EasyStomps, is een hacker gespot die wallhacks in-game gebruikt. Wanneer een andere speler hem uitscheldt met de woorden “dat komt omdat wij niet hacken”, reageert de hacker onmiddellijk met de woorden “alright, ending the game, oeps” en het spel eindigt onmiddellijk na slechts 37 seconden.

Volgens de bekende Call of Duty/Battlefield-leaker Tom Henderson moeten we de reden hierachter zoeken bij het feit dat de Call of Duty: Vanguard-beta dezelfde anti-cheat gebruikt als Call of Duty: Warzone. En we weten allemaal hoe goed die werkt! NOT! Henderson gaat verder met te vermelden dat er een nieuwe anti-cheatsoftware komt voor Call of Duty: Vanguard bij release, wat een betere algemene ervaring kan betekenen voor het betaalde en afgewerkte product.

We zullen wel zien zeker?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: