Mama voert gênante discussie met gamende zoon, live op Twitch

Twitch

Je hebt zelf ongetwijfeld al gênante momenten beleefd met je ouders. Ik ga daar zelf niet over uitwijden, maar niks is erger dan wanneer publiekelijk op je plaats gezet worden door je moeder.

En publiekelijk hoeft niet altijd in het midden van een bomvol winkelcentrum te zijn. Nee, tegenwoordig zijn de livestreamingdiensten een nieuwe plek waarop je publiekelijk te kakken gezet kan worden.

Dat overkwam ook een onbekende jonge gamer. Aan zijn stem gok ik dat hij 10 à 12 jaar oud is. Tijdens een potje Fortnite stormt zijn moeder binnen en begint hem op zijn plaats te zetten. Hij zou volgens de dame met zijn flietertje gespeeld hebben. En dat is in bepaalde delen van Amerika not done.

Wat volgt is een redelijk meeslepende discussie waarbij de jongen het ongelijk van zijn moeder probeert te bewijzen. Hij haalt zelfs een computervirus aan waardoor zijn broek zou afgezakt zijn.

Hoe dan ook, heerlijk luistervoer en we zijn een publiekelijk gênant moment rijker. Al check je toch altijd best even of je mic op mute staat wanneer je dergelijke gesprekken voelt aankomen…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Mama voert gênante discussie met gamende zoon, live op Twitch'

Reacties zijn gesloten.