Ikea en Republic of Gamers lanceren assortiment voor gamers

Iedereen, ja ook jij, heeft minstens 1 meubelstuk staan dat hij/zij bij Ikea gekocht heeft. En als jij een gamer bent, dan kan het wel eens zijn dat jij binnenkort nog meer meubels van bij Ikea in huis haalt. (En zelf in mekaar mag zetten)

Het in mekaar zetten van meubels die van bij Ikea komen, dat is voor mij een nachtmerrie. Of ik heb een vijs/moer te veel, of een stuk hout te weinig. Maar bon, op het einde komt alles altijd in orde…

Het nieuws nu is dat Ikea en Republic of Gamers met een assortiment gericht op gamers naar buiten komen, dat je vanaf oktober zowel in de winkels als online kan aanschaffen.

Gamen is een manier om te verbinden met mensen van over de hele wereld. Voor velen is het een belangrijk onderdeel van het leven thuis en met een toenemend aantal gamers is het voor ons een logische stap om het assortiment op deze manier uit te breiden.” zegt Robert van der Straten, Home Smart & Gaming Ikea Nederland.

De collectie bestaat uit meer dan dertig designvolle, ergonomische en betaalbare meubels en accessoires, die bijdragen aan een optimale game-ervaring. Denk aan een bureaustoel met een extra flexibele hoofdsteun, een multi-verstelbaar bureau en een muisdraad kabelbungee, zodat je je muis gemakkelijk kan bewegen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)