Je kan vanaf vandaag FIFA 22 spelen

Zit je op hete kolen om met FIFA 22 aan de slag te gaan? Kan je echt niet wachten op de nakende release om je vingervlugge dribbles en andere straffe moves op het veld te laten zien? We got you covered!

Vanaf vandaag gaat de Early Acces-proefversie van FIFA 22 live. En als je een EA Play-abonnement hebt, trouwens gratis inbegrepen in Xbox Game Pass, dan krijg je tien uur om met de game aan de slag te gaan.

De FIFA 22 Early Access-testversie verschijnt vandaag voor EA Play-abonnees op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. Alle vorderingen die je maakt worden meegenomen naar de volledige game. Xbox Game Pass Ultimate-abonnees kunnen ook meedoen, aangezien een EA Play-lidmaatschap bij hun abonnement is inbegrepen.

Voetbalfan in hart en nieren, dan weet je dus wat je te doen staat vanavond!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)