Actrice Ashley Tisdale neemt ons mee achter de schermen van House of Ashes

House of Ashes

House of Ashes is het derde deel uit de horrorreeks The Dark Pictures Anthology. Centraal in deze games staat in de eerste plaats het verhaal, dat je als spelers zelf draait en keert door bepaalde keuzes te maken, en de uitstekende acteerprestaties van de personages.

Een van de personages uit House of Ashes is CIA-agenta Rachel King, en zij wordt vertolkt door actrice Ashley Tisdale (High School Musical-films, Scary Movie 5,…)

In een nieuw videodagboek neemt zij ons mee achter de schermen van House of Ashes. Ze vertelt over haar ervaring op de set om voor de allereerste keer een videogame te filmen.

Krijg een glimp te zien van motion capture sessies met beelden van achter de schermen, evenals haar gevoel over het horrorgenre in het algemeen.

Check trouwens onze hands-on preview of gameplay sessie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)