Bevestigd: Kijk in de nacht van 23 op 24 september om middernacht naar een nieuwe Nintendo Direct

Nintendo Direct

Vanmiddag serveerden we jullie nog het gerucht dat Nintendo deze week nog een Nintendo Direct zou uitzenden. En kijk. Zopas viel het persbericht in de bus dat we in de nacht van 23 op 24 september om middernacht naar een nieuwe Nintendo Direct kunnen kijken.

Nintendo zegt een 40 minuten durende stream uit te zenden waarin voornamelijk de focus gelegd zal worden op games die deze winter nog het levenslicht zullen zien. Of er dan ook nieuws over Nintendo Switch Online te rapen zal vallen, is nog koffiedik kijken.

Je kan de Nintendo Direct-stream volgen via onderstaande YouTube-video:

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.