Steel de Ember of the East in Red Dead Online en krijg dubbele RDO$/XP

Het wordt stilaan, of het is stilaan, een gewoonte dat Red Dead Online-spelers elke week op nieuwe content of beloningen kunnen rekenen. En dat is dus deze week niet anders.

Spelers die hun Blood Money willen verdienen, kunnen deze week dubbele RDO$ en XP krijgen voor het stelen van de Ember of the East.

Er is ook een instroom van Capitale die de grens bereikt, aangezien spelers meer van de zeldzame goederen dan normaal kunnen vinden in kisten en in de zakken van gedode vijanden terwijl ze een Blood Money-contract aannemen.

Daarbovenop kan je ook rekenen op onderstaande extra’s:

• Dubbele RDO$ en XP voor het aangaan van The Bluewater Contract en The Cornwall Contract

• Bonus Capitale voor het voltooien van een Clearing House Crime, en voor alle spelers op basis van de geregistreerde rangorde aan het einde van 27 september

• Gratis vest en XP-beloningen voor het voltooien van een Blood Money Contract

• 30% XP-boost voor Posse-leden die groepsactiviteiten voltooien

• De hele week gratis Fast Travel

• Nieuwe kortingen: 40% korting op alle uit de onvoorbereide holsters, 30% korting op alle jassen, revolvers en geselecteerde vaardighedenpamfletten

• Voordelen van Quick Draw Club No.3, zoals het Rustic Bagshot Knife, kun je tot 4 oktober verdienen. Als je alle vier de onderdelen van The Quick Draw Club koopt, krijg je de aankomende Halloween Pass No.2 gratis.

• Voordelen van Prime Gaming: spelers die vóór 28 september verbinding maken met Prime Gaming, ontvangen een beloning voor een gratis brochure over vitalismestudies en een aanbieding voor de helft van een item met een gevestigde of vooraanstaande naturalistische rol naar keuze

• Dubbele RDO$ en XP op Ember of the East Opportunity

• Extra kapitaal beschikbaar tijdens alle bloedgeldcontracten

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)