Muziekvideo van Star-Lord band katapulteert je rechtstreeks naar de jaren ’80

Guardians of the Galaxy Star Lord Band

De hype rondom de Guardians of The Galaxy-game blijft maar groeien. Gisteren serveerden we jullie al een video waarin de galactische hond Cosmo de hoofdrol speelde. Vandaag vond ontwikkelaar Eidos Montréal het tijd om de rockband Star-Lord in de schijnwerpers te zetten.

De fictieve band Star-Lord werd door de ontwikkelaar opgericht en bevat enkele getalenteerde teamleden van Eidos Montréal. Volgens het verhaal van de game heeft het hoofdpersonage Peter Quill zijn bijnaam Star-Lord gekozen omdat hij ontzettend grote fan is van deze rockband.

Als extra promostunt is er nu een muziekvideo verschenen van het nummer Zero To Hero die ons rechtstreeks terugstuurt naar de jaren ’80. Inclusief heerlijke cartoons én VHS-geruis. En ja, ook de song zelf rockt lekker weg!

En als je niet genoeg kan krijgen van Star-Lord, kan je het volledige album beluisteren via je favoriete streamingdienst of kan je de cd op release ook in huis halen.

Marvel’s Guardians of The Galaxy verschijnt op 26 oktober voor alle consoles en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.