CD Projekt RED toont gameplay van Steam Deck-versie van The Witcher 3

The Witcher 3

De belofte dat je bijna alle Steam-games on-the-go zou kunnen spelen, trok de aandacht van heel wat gamers. Voor wie een pre-order heeft lopen op de Steam Deck van Valve blijft het dus zenuwachtig nagelbijten tot wanneer ze deze draagbare PC eindelijk in handen krijgen.

Ondertussen lijken ontwikkelaars alles in het werk te stellen om ervoor te zorgen dat hun games zonder problemen op de Steam Deck te spelen zijn. Eentje daarvan is CD Projekt Red.

Zij hebben The Witcher 3: Wild Hunt zodanig geoptimaliseerd dat deze topgame zonder problemen lijkt te draaien. Om Cyberpunk-hysterie en loze beloftes in de kiem te smoren, heeft de ontwikkelaar beelden online gezet waarin te zien is hoe de game draait op de Steam Deck.

De game zal beschikbaar zijn op hetzelfde moment dat de Steam Deck het levenslicht zal zien. Wanneer dat exact is, is nog niet bekend.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.