Cosmo de ruimtehond bijt van zich af in nieuwe Marvel’s Guardians of the Galaxy-video

Marvel's Guardians of the Galaxy

Ik ben een hondenliefhebber. Ik heb namelijk zelf zes honden, en dat is niet gelogen. Ik vond het dan ook cool om in Far Cry 6 met Boom Boom te spelen. Waarschijnlijk wordt Cosmo mijn beste vriend in Guardians of the Galaxy.

Eidos Montreal serveert ons vandaag een gloednieuwe cutscene-video voor Marvel’s Guardians of the Galaxy. De video toont de samenkomst van Cosmo de ruimtehond, de Guardians en een heleboel schattige puppy’s.

In de cutscene, die plaatsvindt binnen zijn basis op Knowhere, zien we Cosmo op zijn staart jagen, apporteren en vervaarlijk grommen tegen Rocket, dit alles terwijl hij met Star-Lord bespreekt hoe ze in hun beider belang de nieuwste galactische mysteriën kunnen ontrafelen.

Cosmo is een voormalige Sovjet-ruimtehond die het tegenwoordig niet alleen druk heeft als brave beveiliger van Knowhere maar ook als vader van een nest Russische ruimtepuppy’s. Door gebruik te maken van een combinatie van psionische en telepathische vermogens kan hij communiceren met mensen, wasberen en bomen, waarmee hij een zeer waardevolle bondgenoot van de Guardians zal blijken tijdens hun reizen naar de diepste, donkerste hoeken van de ruimte.

Marvel’s Guardians of the Galaxy verschijnt op 26 oktober 2021 voor de PlayStation 5 en PlayStation 4, Xbox Series X|S- en Xbox One-consoles, pc en streaming via GeForce NOW.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)