PS5-spelers zijn niet te spreken over ‘hun’ Battlefield 2042-versie

Momenteel loopt de Battlefield 2042-beta en dus kan iedereen eens proeven van wat EA’s nieuwste telg in de serie te bieden heeft. En wat betreft de PS5-gamers, die zijn niet te spreken over hun versie.

Het ziet er naar uit dat er nog flink wat werk op de plank ligt wat betreft de PS5-versie. Battlefield 2042 lijkt een absolute nachtmerrie te zijn op de PlayStation 5, met spelers die klagen over matchmaking problemen, visuele glitches en onaanvaardbare lag.

Zelfs de bekende leaker en industry insider Tom Henderson uitte zijn ergernis over zijn ervaring met het spel op PS5. Hij noemt visuele haperingen en lag die erger wordt naarmate meer en meer spelers aan het spel deelnemen. Dat liet hij verstaan in een videobericht op Twitter.

Een andere speler liet dan weer het volgende los op sociale media: “Just finished playing for 3 hours to try and give it an honest chance. I hate nearly everything about it… I wish I could get my money back.

En dat is nog maar een kleine greep uit de vele klachten en ergernissen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)