fbpx

De hel breekt uit in Hell Let Loose launch trailer

Hell Let Loose

Zoals gezegd kunnen PlayStation Plus-abonnees, die het geluk hebben een PS5 in huis te hebben, aan de slag met de WOII online shooter Hell Let Loose.

Hell Let Loose is een tactische WOII-multiplayer shooter waarin samenwerken met je makkers centraal staat.

Teams van 50 spelers nemen het tegen mekaar op in een bitse strijd op leven en dood. De game is een serieuze concurrent voor Battlefield 2042 en Call of Duty, maar legt de focus vooral op realistische combat.

Hoe dat in zijn werk gaat dat zie je in onderstaande launch trailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: