Alan Wake viert terugkeer met psycho launch trailer

Alan Wake

Meer dan tien jaar na de originele release op Xbox 360 en pc keert de psychologische thriller Alan Wake terug, dit onder de vorm van een remaster. Eindelijk werd de smeekbede van de fans gehoord en daar zijn we allemaal heel blij om.

Alan Wake Remastered is niet alleen beschikbaar op Xbox en pc, maar nu ook voor het eerst op PlayStation. Zo kunnen ook PlayStation gamers eindelijk kennismaken met deze iconische game uit 2010. En wie weet misschien staat er ook wel een Switch-versie op de planning…

Het verhaal volgt best-selling thriller romanschrijver Alan Wake als hij probeert het mysterie achter de verdwijning van zijn vrouw te ontrafelen tijdens een vakantie in het kleine fictieve stadje Bright Falls, Washington. Dit allemaal terwijl het ervaren van gebeurtenissen uit het plot van zijn laatste roman, die hij zich niet kan herinneren te hebben geschreven, tot leven komen.

Geef de game zeker een kans, je zal het je niet beklagen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)